ανάσταση ονείρων - 1996 
Η «Ανάσταση Ονείρων» του προικισμένου συνθέτη της «Καταχνιάς» Χρήστου Λεοντή και του ταλαντούχου στιχουργού της «Άπονης Ζωής» Λευτέρη Παπαδόπουλου, είναι ένας κύκλος επτά τραγουδιών, με κοινό στόχο: τον άνθρωπο που βασανίστηκε, υπέφερε, πόνεσε, τον τυραννισμένο, με μια λέξη, άνθρωπο του καιρού μας, που προσδοκά μια καλύτερη μέρα – τη μέρα που θ’ αναστηθούν τα όνειρα του.
 
Τα τέσσερα απ’ αυτά τα τραγούδια παρουσιάσθηκαν για πρώτη φορά, στις συναυλίες Μίκη Θεοδωράκη – Χρήστου Λεοντή, που δόθηκαν με καταπληκτική επιτυχία, την άνοιξη του 1966, στο «Κεντρικό» και στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς. Τα ερμήνευσε ο Μπάμπης Τσετίνης.
 
Ο κύκλος συμπληρώθηκε με τρία ακόμη τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για την Μαρινέλλα (για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν από την ίδια με τόση επιτυχία στις αρχές του φθινοπώρου στο Λυκαβηττό) και τον νέο τραγουδιστή Γιώργο Γαλάνη. Σε τούτο το δίσκο, αληθινά πολύτιμο απόχτημα, μπορείτε να βρείτε τρεις ακόμη συνθέσεις ου Χρήστου Λεοντή, για ορχήστρα.Εκτός από την Μαρινέλλα, τον Μπάμπη Τσετίνη και τον Γαλάνη, στον δίσκο τραγουδάει ο άφθαστος Βαγγέλης Περπινιάδης, δυο από τα ωραιότερα τραγούδια του Χρήστου Λεοντή σε στίχους Μιχάλη Παπανικολάου και Γιάννη Κακουλίδη το «Που να χωρέσει τ’ όνειρο» και το «Θάρθη το βράδυ βροχερό». Τραγούδια που έχουν πραγματικά το γνώρισμα της υψηλής ερμηνείας.